| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време:
Понедељак - петак: 7:30 – 15:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 9 - 13 часова

Празници

Адреса
Ивана Црнојевића 10 - Горица
81000 ПОДГОРИЦА
ЦРНА ГОРА

Телефон:  + 382-20-667-305, 667-565 Локација/Мапа
Телефон, Конзуларно: + 382-20-667306 Конзуларна надлежност
Факс:        + 382-20-664-301 Почасни конзули

Е-mail: embassy.podgorica@mfa.rs

           konzularno.podgorica@mfa.rs

 
Веб сајт: http://www.podgorica.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
ПРАЗНИК МИМОЗЕ - ДАНИ БЕОГРАДА

Већ шесту годину за редом, Туристика организација Београд у оквиру својих активности представљања Београда у светским престоницама планира посету Херцег Новом у време одржавања манифестације "Празник Мимозе". Промоција туристичке понуде Београда  реализује се у oквиру посебних презентација у циљу развоја сарадње са туристичком привредом Црне Горе са жељом повећања броја гостију из Црне Горе у Београд.

У оквиру активности првог марта планирано је гостовање  позоришне представе "Елинг" у продукцији Београског драмског позоришта, у дворани Парк. За четвртак 02. марта ТОБ је припремила богат и разноврстан програм. Напомињемо да Изложба Иве Андрића која је на програму у 12.00 часова траје до 07. марта.

Сви сте добродошли


ДАН ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ - НЕРАДНИ ДАНИ

 

ОБАВЕШТАВАМО ДА АМБАСАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ ПРЕМА ЗАКОНУ О ДРЖАВНИМ И ДРУГИМ ПРАЗНИЦИМА У Р. СРБИЈИ НЕЋЕ РАДИТИ НА СРЕТЕЊЕ - ДАН ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У СРЕДУ 15. ФЕБРУАРА И ЧЕТВРТАК 16. ФЕБРУАРА 2023. ГОДИНЕ.


ЕЛЕКТРОНСКА ИДЕНТИФИКАЦИЈА, QR КОД ЗА АКТИВАЦИЈУ АПЛИКАЦИЈЕ ConsentID

Почев од 01. фебруара 2023. године дипломатско-конзуларна представништва Републике Србије су почела да издају параметре за електронску идентификацију. Позивамо све наше држављане који живе у иностранству да посете најближу амбасаду или конзулат у којима ће, на основу важећег идентификационог документа Републике Србије (пасоша или личне карте), моћи да добију параметре и QR код за инсталирање и активацију мобилне апликације ConsentID. Параметри и QR код се издају бесплатно. Апликација ConsentID служи кориснику да на сигуран и поуздан начин потврди свој идентитет преко Портала за електронску идентификацију и пријави се на портал еУправа, ЛПА, еФактуре, еЗдравље, АПР, Мој есДневник, Моја прва плата (а ускоро и ЦРОСО, РФЗО…) Активирањем апликације ConsentID добија се могућност да путем мобилног телефона или таблета се у било које време и са било ког места изврше електронске услуге које нуде наведене институције.


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова