| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme:
Ponedeljak - petak: 7:30 - 15:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 9 - 13 časova

Praznici

Adresa
Ivana Crnojevića 10 - Gorica,
81000 PODGORICA
CRNA GORA

Telefon: + 382-20-667-305, 667-565 Lokacija/Mapa
Konzularno odeljenje: + 382-20-667306 Konzularna nadležnost
Faks:     + 382-20-664-301 Počasni konzuli

Е-mail: embassy.podgorica@mfa.rs

          konzularno.podgorica@mfa.rs

 

 
Veb sajt: http://www.podgorica.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
PRAZNIK MIMOZE - DANI BEOGRADA

Već šestu godinu za redom, Turistička organizacija Beograd u okviru svojih aktivnosti predstavljanja Beograda u svetskim prestonicama planira posetu Herceg Novom u vreme održavanja manifestacije "Praznik Mimoze". Promocija turističke ponude Beograda realizuje se u okviru posebnih prezentacija u cilju razvoja saradnje sa turističkom privredom Crne Gore sa željom povećanja broja gostiju iz Crne Gore u Beograd.

U okviru aktivosti prvog marta planirano je gostovanje pozorišne predstave "Eling" u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta, u dvorani Park. Za četvrtak 02. marta TOB je pripremila bogat i raznovrstan program. Napominjemo da Izložba Ive Andrića koja je na programu u 12.00 časova traje do 07. marta.

Svi ste dobrodošli 


DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE SRBIJE - NERADNI DANI

 

OBAVEŠTAVAMO DA AMBASADA REPUBLIKE SRBIJE U CRNOJ GORI PREMA ZAKONU O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA U R. SRBIJI  NEĆE RADITI NA SRETENJE - DAN DRŽAVNOSTI R. SRBIJE  SREDU 15. FEBRUARA I ČETVRTAK 16. FEBRUARA 2023. GODINE


ELEKTRONSKA IDENTIFIKACIJA, QR KOD ZA AKTIVACIJU APLIKACIJE ConsentID

 

Počev od 01. februara 2023. godine diplomatsko-konzularna predstavništva Republike Srbije su počela da izdaju parametre za elektronsku identifikaciju. Pozivamo sve naše državljane koji žive u inostranstvu da posete najbližu ambasadu ili konzulat u kojima će, na osnovu važećeg identifikacionog dokumenta Republike Srbije (pasoša ili lične karte), moći da dobiju parametre i QR kod za instaliranje i aktivaciju mobilne aplikacije ConsentID. Parametri i QR kod se izdaju besplatno. Aplikacija ConsentID služi korisniku da na siguran i pouzdan način potvrdi svoj identitet preko Portala za elektronsku identifikaciju i prijavi se na portal eUprava, LPA, eFakture, eZdravlje, APR, Moj esDnevnik, Moja prva plata (a uskoro i CROSO, RFZO…) Aktiviranjem aplikacije ConsentID dobija se mogućnost da putem mobilnog telefona ili tableta se u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta izvrše elektronske usluge koje nude navedene institucije.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova